Novi vadbi Jumping in Pound

Home | Novosti | Novi vadbi Jumping in Pound
Novi vadbi Jumping in Pound

Novi vadbi Jumping in Pound

JUMPING®

Jumping® Fitness program je zabaven način treninga, ki ob energični, moderni glasbi povzroči neverjetno eksplozijo občutkov, kateri okrepijo telesa in duha, saj Jumping® predstavlja dinamični trening na posebej razvitih trampolinih, ki ne obremenjujejo sklepov. Zatorej je trening primeren tudi za ljudi, ki imajo težave s sklepi, saj je vsak poskok 100% blažen!

Osnova Jumping® Fitness treninga je kombinacija hitrih in počasnih skokov, variacij  klasičnih korakov, dinamičnih šprintov in ”Power športnih” elementov. Kompleksnost vaj pa zagotavlja krepitev celotnega telesa.

Jumping® je tri krat bolj učinkovit kot tek, saj se zaradi nenehne spremembe v težnosti hkrati aktivira in sprosti več kot 400 mišic, porabi tudi do 1200kcal na uro, kar je več kot pri drugih vzdržljivostnih športih.

Jumping® Fitness trening je primeren za moške in ženske, ter za vse starostne skupine! Tudi vrhunski športniki izvajajo svoje treninge na Jumping® trampolinih! Zato se pridruži naši ”družini” neskončne zabave!

Žur = trening, trening = JUMPING® FITNESS

POUND

Pound® je zabavna kardiovaskularna vadba pri kateri deluje celo telo. Pound® trening  združuje dinamičen pilates trening ter izometrična gibanja, ki so stalno simulirana s strani bobnanja. Porabili boste med 400 do 900 ali več kalorij na uro treninga, oblikovali ter povišali vzdržljivost mišic ter si na zabaven, ”rokovski” način pridobili vitkejšo in čvrsto postavo.

Pound® je kombinacija lahko sledljivih  kardio gibov, treninga za moč, ter bobnanja. S takšno kombinacijo gibov deluje celotno telo, zviša se srčni utrip do območja kurjenja maščob,  ter nas na zabaven način »prisili« da je vsak  gib natančen kot osnovni ritem J

Pound® je edini trening na svetu kjer slišite napor vašega gibanja, saj je vsako gibanje izraženo z ritmom, katerega proizvedemo s posebno izdelanimi bobnarskimi palicami, ki slišijo na ime Pound® Ripstix.

Vsaka 2-4 minutna skladba je skrbno umerjena z intervali ter tako poviša čas kurjenja maščob, kar vam zagotavlja najboljšo vadbo v najkrajšem času. Ko boste končali s 45 minutnim Pound® treningom, boste naredili kar 15.000 bobnanju podobnih udarcev, skozi 30 intervalov ter 70 različnih tehnik ne da bi se tega sploh zavedali.

Pribobnaj si svojo pot do vitkejše postave! Don’t just workout,  ROCKOUT!

Leave a Reply

Your email address will not be published.