Body Attack, program zdravega hujšanja in Velenje v kondiciji

Home | Novosti | Body Attack, program zdravega hujšanja in Velenje v kondiciji
Body Attack, program zdravega hujšanja in Velenje v kondiciji

Body Attack, program zdravega hujšanja in Velenje v kondiciji

Program Velenje v kondiciji za vse začetnike

Velenjčani smo znani po tem, da smo športno precej aktivni. Ampak ne vsi. In ravno vsem, ki se ne morejo odločiti za spremembo, je namenjena vzpodbuda, ki jo bo deležnih prvih 100 prijavljenih v program.
V 5-ih tednih boste udeleženci imeli na voljo:
• osebne treninge po programu,
• neomejen vstop v fitnes in
• na vodene vadbe,
• neomejen vstop v savne
pri čemer vam bodo pri načrtovanju aktivnosti pomagali osebni trenerji.

Program je namenjen novincem, ki še niso člani Galactice in zato predvideva celotno oskrbo kandidata od začetnih meritev, izdelave programa do spremljanja rezultatov in končnih meritev.
Vsak kandidat se lahko programa udeleži le enkrat.
Cena aktivnosti v programu bi znašala več kot 150 EUR, vendar je za udeležence programa zagotovljena cena 59 Eur za pet tedenski program z zajetimi vsemi opisanimi aktivnostmi.
Prijave na recepciji Galactice.

 

Vrača se popularna vadba Body Attack in široka ponudba ostalih vodenih vadb

V novi sezoni smo za vas pripravili nove vadbe, nov športni program in najbolj vroča novica ta hip – vrača se težko pričakovana Les Mills licenčna vadba BODY ATTACK! Veliko ste spraševali po njej in zato jo v novi sezoni ponovno vračamo nazaj na naš urnik.
Poleg rednih vadb bomo v jeseni zopet ponovili naš najuspešnejši PROGRAM ZDRAVEGA HUJŠANJA, s katerim je ena izmed zadnjih udeleženk v 8 tednih izgubila kar 10kg in preoblikovala svojo postavo. Ne čakajte na novoletne zaobljube in poskrbite, da se boste končno dobro počutili v svoji koži. Vsak izmed sodelujočih bo prejel svoj personaliziran jedilnik za 45 dni ter načrt vadbe.
Poleg tega bomo redno spremljali napredek ter opravili meritve pred, med in po končanem programu.

Na našem urniku pa lahko izbirate med kar 11 različnimi tipi vodenih vadb v kar 23 terminih, zato smo prepričani, da bo vsak našel nekaj zase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.