Tajske masaže Charm Thai

Tajska masaža Charm thai

Je kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z oljem. Sprosti telo in poveca njegovo gibcnost, izboljša pocutje ter prispeva k zdravemu duhu v zdravem telesu. Zajema masažo celega telesa, vkljucno z masažo obraza.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Blaži stresna in tesnobna obcutja. Temelj masaže je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih etericnih olj. Vse to pa vas popelje v stanje popolne sprostitve. Masaža bo omehcala otrple bolece mišice, pospešila cirkulacijo in povecala gibljivost hrbtenice.

Tajska masaža s toplimi zelišči

V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišca blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmaticnih obolenjih, bolecinah v mišicah in sklepih, cezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa na sezonske spremembe.

Tradicionalna tajska masaža

Je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo spece.

Tajska masaža stopal in/ali dlani

Masaža stopal in dlani je tehnika naravnega zdravljenja, ki vzpodbuja krvni obtok ter aktivira ali umiri naše organske funkcije. Takšna masaža je izjemno sprostilna in telesu pomaga pri procesu samozdravljenja.

Tajska protistresna masaža obraza, glave in dekolteja

S pravilnimi pritiski na tocke na glavi blagodejno vplivamo na lajšanje stresa. Ob enem z masažo gladimo gube in izboljšujemo prožnost kože.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri