Galactica

 

 

TAJSKE MASAŽE CHARM THAI

 

Tajska masaža Charm thai

 

Je kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z oljem. Sprosti telo in poveca njegovo gibcnost, izboljša pocutje ter prispeva k zdravemu duhu v zdravem telesu. Zajema masažo celega telesa, vkljucno z masažo obraza.

 
 

Tajska masaža s toplimi zelišči

 

V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišca blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmaticnih obolenjih, bolecinah v mišicah in sklepih, cezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa na sezonske spremembe.

 
 

Tajska masaža stopal in/ali dlani

 

Masaža stopal in dlani je tehnika naravnega zdravljenja, ki vzpodbuja krvni obtok ter aktivira ali umiri naše organske funkcije. Takšna masaža je izjemno sprostilna in telesu pomaga pri procesu samozdravljenja.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

 

Blaži stresna in tesnobna obcutja. Temelj masaže je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih etericnih olj. Vse to pa vas popelje v stanje popolne sprostitve. Masaža bo omehcala otrple bolece mišice, pospešila cirkulacijo in povecala gibljivost hrbtenice.

 

 

Tradicionalna tajska masaža

 

Je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo spece.

 

 

Tajska protistresna masaža obraza, glave in dekolteja

 

S pravilnimi pritiski na tocke na glavi blagodejno vplivamo na lajšanje stresa. Ob enem z masažo gladimo gube in izboljšujemo prožnost kože.