Pravila o hranjenju podatkov

Home | Pravila o hranjenju podatkov

Ta pravila o zasebnosti določajo, kako pridobivamo, hranimo in uporabljamo vaše osebne podatke.

Vaše osebne podatke pridobivamo, ko nam jih posredujete, na primer preko uporabe naših storitev, ko nas kontaktirate neposredno po elektronski pošti, telefonu, v pisni obliki ali preko družbenih medijev, s katerimi nam posredujete osebne podatke.

Katere vrste osebnih podatkov zbiramo ali pridobimo o vas?
Vrste informacij, ki jih zbiramo o vas, so:

e-poštni naslov,
ime in priimek,
datum ali letnica rojstva,
kraj ali regija bivanja,
informacije o vašem računalniku oz. mobilni napravi (npr. vaš naslov IP in vrsta brskalnika, vrsta naprave),

Odgovornost
Podatki in informacije se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila. Ne odgovarjajmo za nobeno škodo, posredno ali neposredno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov in informacij na galactica.si. Za pravilnost podatkov, ki jih pridobimo od drugih subjektov, ne jamčimo. Odgovornost podjetja za škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova, je zato v celoti izključena.

Dostopnost spletnega portala
Prizadevamo si zagotavljati nemoteno uporabo galactica.si v normalnih pogojih 24 ur dnevno. Zaradi tehničnih razlogov (za potrebe vzdrževanja in/ali zamenjave opreme) si pridržujemo pravico do krajših prekinitev delovanja spletnega portala oziroma motenj dostopa.

Uporaba podatkov
Podatke bomo uporabljali le za obveščanje o dogodkih in novostih v Galactici. 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri