Planet savn

POSEBNOSTI v Planetu savn: Ledeni gejzir, čeber z ledeno vodo (šok čeber), Kneipp predel, prhe doživetij, grelna sedišča (Tepidarium), ohladitveno-masažni bazen, soba za sprostitev.

Finska ali kmečka savna

Je osnovna zvrst savne z visoko temperaturo in nizko relativno zračno vlago. Zaradi tako visoke temperature je bivanje v savni omejeno na do 15 minut, kar se ponovi do trikrat.

Mavrična ali bio zeliščna savna

Gre za blago obliko finske savne. V bio savni se mišice in vezivna tkiva telesa sorazmerno enakomerno raztezajo in pregrevajo. Priporočljiva je za vse, ki ne prenesejo previsoke temperature.

Mistična ali parna savna

Parno savno z drugo besedo imenujemo tudi turška savna in deluje na visoki vlažnosti. Namenjena je predvsem za čiščenju kože ter sproščanju mišic. V parni savni je skoraj 100% vlaga, temperatura pa se giblje okoli 40 stopinj celzija.

1001 noč parna savna

Parno savno z drugo besedo imenujemo tudi turška savna in deluje na visoki vlažnosti. Namenjena je predvsem za čiščenje kože in učinkuje na sproščanje mišic. V 1001 noč savni prevladujejo arome evkaliptusa in mentola.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri