Pedikure in manikire

Osnovna pedikura

Pri osnovni pedikuri postrižemo nohte, jih oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in odstranimo zaroženelo kožo s stopal. Sledi masaža stopal. Na koncu noge še osvežimo z losjonom in nahranimo stopala s primerno kremo. Ponovitev postopka priporočamo vsaj enkrat mesečno.

Kraljeva pedikura

Kraljeva pedikura je primerna za vse, ki želite imeti noge urejene in spočite. Poleg osnovne pedikure tukaj naredimo še piling nog, oblogo, nohte poljubno nalakiramo in na koncu še zmasiramo noge do kolen.

Permanentno lakiranje

Ali gelish lakiranje – za naravne nohte in zakrivanje neprivilnosti. Vaši nohti postanejo trdnejši, svetleči in obstojni do 5 tednov, popolnoma se sprijema z naravnim nohtom, ima naraven izgled, se ne lušči ali poka in ščiti naravni noht.

Nega nohtov IBX

IBX je naravni učvrstitveni sistem za nohte, ki omogoča normalno rast razcepljenih in krhkih nohtov. Za optimalen rezultat se priporoča vsaj pet nanosov.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri