PARTY POWER

Home | PARTY POWER

PARTY POWER se vrača!

To, da se je Galactica vrnila še boljša, smo potrdili že na otvoritvi.
Če pa se še niste prepričali, pa se nam nujno pridružite na Party Power zabavi v četrtek, 16.5.2019, kjer se lahko udeležite treh različnih vodenih vadb, ali pa se pridete le malo podružiti.
Udeležba je brezplačna, pridruži pa se nam lahko čisto vsak!

Če še ne veste, za katero vadbo bi se odločili, preberite spodnje opise vadb. Mi že komaj čakamo!

Ob 17:15 se bo odvijala prva vadba, POWER STEP (Je atletski trening, ki združuje kardio vaje, za povečanje moči, eksplozivnosti, spretnosti,ravnotežja ter vzdržljivosti. Pri vadbi se uporablja step,ročke ter uteži.)

Ob 17:30 Funkcionalni trening NEXT LEVEL v naravi (v primeru slabega vremena, bo funkcionalni trening potekal v fitnesu) z Nejcem

Ob 18:30 sledi zelo priljubljen BODY PUMP (BodyPump je ena izmed najbolj obiskovanih skupinski vadb. Je vrsta anaerobne vadbe, pri kateri udeleženci po ritmu glasbe dvigujejo uteži. Ta vadba vsakemu posamezniku omogoča najhitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne maščobe ter oblikovanja telesa z najučinkovitejšimi vajami, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi, ki jih posameznik izvaja s težo, katero si nastavi sam glede na zmožnosti.)

Za konec, ob 19:45 pa še BODY ATTACK (Športno-atletsko obarvan trening, ki združuje tako trening moči kot tudi trening vzdržljivosti. Je kombinacija atletskih aerobnih gibov, vaj za moč in stabilizacijo, ter visoke energije in motivacijske glasbe.)

PRIJAVE  TUKAJ

ALI NA RECEPCIJI, info@galactica.si ali PO TELEFONU 059/078-478 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri