PARTY POWER

Home | PARTY POWER

PARTY POWER se vrača!

Zopet je tukaj september in Galactica se ponovno vrača na normalni delovni čas. V novi sezoni smo tokrat za vas pripravili kup novosti, ki smo jih skrbno ”kovali” v zadnjih mesecih.
Za začetek pa super novička – Zopet vas čaka vsem dobro znana Party Power zabava, kjer se lahko BREZPLAČNO udeležite različnih vodenih vadb, obiščete fitnes, Planet savn, prigriznete kaj zdravega ali pa se pridete le malo podružiti.

Če še ne veste, za katero vadbo bi se odločili, preberite spodnje opise vadb. Mi že komaj čakamo, točen datum in uro objavimo kmalu!

POWER STEP (Je atletski trening, ki združuje kardio vaje, za povečanje moči, eksplozivnosti, spretnosti,ravnotežja ter vzdržljivosti. Pri vadbi se uporablja step,ročke ter uteži.)

Funkcionalni trening NEXT LEVEL v naravi (v primeru slabega vremena, bo funkcionalni trening potekal v fitnesu) z Nejcem

RIP (RIP je ena izmed najbolj obiskovanih skupinski vadb. Je vrsta anaerobne vadbe, pri kateri udeleženci po ritmu glasbe dvigujejo uteži. Ta vadba vsakemu posamezniku omogoča najhitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne maščobe ter oblikovanja telesa z najučinkovitejšimi vajami, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi, ki jih posameznik izvaja s težo, katero si nastavi sam glede na zmožnosti.)

BODY ATTACK (Športno-atletsko obarvan trening, ki združuje tako trening moči kot tudi trening vzdržljivosti. Je kombinacija atletskih aerobnih gibov, vaj za moč in stabilizacijo, ter visoke energije in motivacijske glasbe.)

[[NOVO]] – 3 TIPI FUNKCIONALNIH VADB – novost, ki smo jo sestavljali celo poletje in je nastala kot odgovor vašim željam in povpraševanju. Število mest bo omejeno, zato nas redno spremljajte, da ne boste zamudili prvih objav in novičk na to temo.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri