Galactica

 

OSEBNA TRENERSTVA

Programi osebnega trenerstva

 

V Galactici vam nudimo različne programe, ki jih boste sestavili skupaj z našimi osebnimi trenerji glede na vaše želje in pripravljenost.

 

Vsak takšen program se vedno začne z uvodnim merjenjem, testiranjem in pogovorom, saj mora osebni trener pridobiti dovolj podatkov za sestavo kvalitetnega programa. Izvajali ga boste pod nadzorom in ob pomoči osebnega trenerja tako, da se boste kar najhitreje naučili učinkovito in varno izvajati vaje in tako najhitreje dosegli rezultate. Trening z osebnim trenerjem upošteva načelo individualnega pristopa in je namenjen vsakemu, ne glede na starost, spol in telesno pripravljenost. Program se bo izvajal v fitnesu, v dvorani ali zunaj. Odvisno seveda od vsakega posameznika in njegovih ciljev, ki so lahko hujšanje oziroma izgubljanje maščobnega tkiva, pridobivanja mišične mase, izboljšanje splošne kondicije, rehabilitacija po poškodbi ali bolezni, preventiva …

 

Program največkrat zajema tako načrt vadbe kot načrt prehranjevanja. Tako s programom ne boste le izpolnili vaših ciljev, ampak spoznali nov način življenja, v katerem se boste bolje počutili in boste bolje pripravljeni na nove izzive.

 

Oblike osebnega trenerstva:

 

› 1 na 1 (trener in vadeči),
› 1 na 2 (trener in dva vadeča) ali
› 1 na 3 (trener in trije vadeči)

 

V osebna trenerstva ni vključena karta za fitnes, ki se mora plačati posebej.
Na mesečno karto  fitnesa vam nudimo 40% popust, v primeru, da kupite poleg karte za fitnes tudi karto za vadbe istočasno oziroma v razmiku največ 5 dni. Popust velja za obe skupaj kupljeni karti (obe 40% popust).