Klasična ali švedska masaža

Klasična masaža

Pozitivni učinki so fizične in psihične narave, saj se sprosti celotno telo. Masaža odpravlja stres, napetost in posledično tudi nespečnost. Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom.

Masaža s toplimi zelišči

Tukaj se koristijo bombažne bombice, napolnjene z mešanico zelišč ter 10-15 min minut pred uporabo segrete na pari. Masaža ter toplota zeliščnih bombic poveča krvni in limfni pretok in s tem se začnejo odstranjevati različni toksini oz. strupi iz telesa.

Športna masaža

Je masaža,ki se izvaja s točno določenim namenom – izbira masažne tehnike, intenzivnost, moč pritiska, podvratki na določenih delih telesa itd. so odvisni od strankinih potreb in športnih ciljev.
Pri športni masaži se za razliko od klasične bolj posvetimo začetni analizi stanja in ciljev športnika.
Uporabljamo širši nabor tehnik in znanj in je primerna pred, med in po športnih aktivnostih. Koristi poklicnim in rekreativnim športnikom, pa tudi ljudem z aktivnim življenskim slogom.

Galactica masaža aromaterapija

Aromaterapija je masaža, pri kateri poleg vseh doseženih pozitvnih učinkov klasičnih masaž, s pomočjo eteričnih olj blagodejno vplivamo na naše razpoloženje in počutje.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri