Depilacije

Depilacije

Uporabljamo voske za depilacijo s trakovi.

Voski vsebujejo aktivne učinkovine za pomirjanje, primerni so za vsak tip kože. Pri depilciji obraza, pazduhe in brazilske depilacije pa uporabljamo vosek brez trakov – topli vosek v ploščicah.

Po končani depilaciji kožo tudi ustrezno razkužimo in pomirimo, za kar uporabljamo proizvode, ki zavirajo rast dlačic, preprečujejo alergije in dajejo občutek svežine ter kožo mehčajo in vlažijo.

Vrste depilacij

obraz
roke
pazduhe
hrbet
prsi
polovica nog
cele noge
bikini
brazilska

X- epil Ice Depilacije

Imate težave s prekomerno poraščenostjo, vraščenimi dlakami in ste siti britja in depilacije?
X- epil Ice je prva naprava, ki združuje dva sistema trajnega odstranjevanja dlak, intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL) in elektroepilacijo. IPL deluje tako, da prenaša energijo v melanin v dlaki in tako s pomočjo fototermolize povzroči koagulacijo dlačnega mešička in ga uniči, pri tem pa ne poškoduje povrhnjice. Za uspešno uničenje mešička mora biti dlaka v fazi rasti, zato potrebujemo več zaporednih tretmajev.
Faktorji, ki vplivajo na rezultat, so: cikel rasti dlake, barva kože, barva, gostota in kvaliteta dlake ter posameznikovo hormonsko stanje. Pričakovan rezultat je odstranitev do 89% vseh dlak, za kar je potrebnih 6 do 10 tretmajev.
IPL sonda ima vodno hlajenje, ki preprečuje neprijeten občutek na koži med samim postopkom.
Deluje s pomočjo iglice, ki v lasni mešiček spusti energijo in ga v trenutku uniči. Rezultat je dosežen že po enem samem tretmaju. X-epil Ice uporabljamo na vseh tipih kože in barvah dlake.

 Beautiful young woman with laser epilator on white background

Beautiful young woman with laser epilator on white background

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na strani so nastavljene na "Sprejmi piškotke" zaradi boljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete z uporabo naše spletne strani, brez da spremenite nastavitve ali pa kliknete na gumb "Sprejmi" potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri